0

Wil je een recensie laten plaatsen, stuur dan een mail naar uitgeverij(AT)biermanvandenbrink.nl.

 

" Heb een half jaar jouw boek brieven van mijn ziel deel 3 gelezen, mijn man zag het ergens liggen,en dacht dat het wel iets voor mij was.Nou en of, dat het iets voor mij was, onder de indruk van jouw schrijfstijl en de inhoudelijke belevenissen van jouw innerlijke reis ,heb ik het in fases uitgelezen.Het liefst had ik het in een ruk uitgelezen, maar dat kon ik niet, omdat het boek mij enorm raakte, in bewondering hoe jij je weg gegaan bent, in herkenning, we hebben immers allemaal wat in ons rugzakje zitten, stimulerend, want wow wat heb jij een doorzettingsvermogen, en inspirerend,........er is een weg terug naar je ware Zelf. Op het eind schrijf je.......het is niet perfect,maar dat is okay........mooi. Ik ben enorm dankbaar dat je boek op mijn pad is gekomen,een mooie inzage in hoe een levensweg kan verlopen,heftig maar wonderlijk tegelijk,alle hulp die je zocht en ook vond,alles toelaten in jezel,fysiek,mentaal,en emotioneel,ongelooflijk knapheid je dat hebt gedaan! Mooi dat ik middels het boek een eindje met je op mocht lopen,het heeft me veel gebracht. Het was met recht een geschenk. Dank! "

- Wilma


" Wat moedig van je dat je dit boek hebt geschreven. Echt heel knap van je! Van al die chaos in je hoofd prachtig en duidelijk verwoord. Dankjewel voor het schrijven van dit boek. Wat een enorme herkenning voor mij. Het lijkt wel een biografie over mijzelf voor 80 procent. De eerste acht jaar uit jouw leven dan met 1 procent voor mij. Verder ben ik een beetje sprakeloos.... dankjewel dat je je verhaal hebt willen delen.... en ik wens je alle rust en liefde toe die er bestaat.  En een grote klasse voor je schrijfstijl, je blijft aan je lippen hangen. "

- Angelique Nieuwenhuizen 

" Ik ben geroerd door jouw verhaal. Je hebt zo iets ontzettend krachtigs neergezet door je kwetsbaarheid te laten zien. Ik ervoer in je levenspad zoveel herkenning, kracht en steun om ook mijn leven om te gooien, Ècht mijn hart te volgen en te voelen waarvoor mijn ziel hier op aarde is. Zoals je schreef op de laatste pagina van de boekenreis: 'Terwijl mijn ego de adem inhoudt, jubelt mijn ziel.'  Ontzettend veel dank voor het schrijven van dit prachtige levensverhaal. Je hebt mij er enorm mee geholpen de stap te durven zetten naar een ander leven. En met mij vast vele anderen. "
- Marlies

  
" Veel respect voor jouw openheid, doorzettingsvermogen, kwetsbaarheid en queeste naar verbinding. Als man voelde ik ook mee met Wim en Derek. En hun eigen zielenstrijd om jou te steunen en te dragen, zonder hun eigen essentie te verloochenen. Volgens mij twee kanjers van Engelen. In jouw mijmeringen lees ik dat zich af en toe nog steeds beelden opdringen vanuit de schaduwzijde van jouw ziel. Het proces is dus nooit echt afgelopen, je kan enkel leren hoe hier juister mee om te gaan. Spijt, vergeving, dankbaarheid en liefde blijven sleutels om met het verleden in balans te blijven en openingen te creëren om licht binnen te laten en vrijheid te ervaren. Dank je wel dat je dit alles met jouw lezers hebt willen en kunnen delen. Ik heb er van geleerd en genoten. Ik wens jou en jouw dierbaren veel liefde en geluk. "
- Jan

 

" Per "toeval" lag deel 2 op onze keukentafel. Mijn moeder leent mijn bibliotheek pas en ze had het boek met heel veel liefde voor me uitgezocht. Ik moest even wennen, maar daarna verheugde ik me na elke werkdag op een avond lezen. En toen ineens was het boek weg, paniek..... mijn moeder had het weer terug gebracht naar de bieb. Mijn man was weg en de kindjes lagen al in bed. Maar ik moest en zal lezen.... ik heb toen de babyphone naar de buurman gebracht en gezegd dat er een spoedgeval was..... toen heel snel op de fiets gestapt en het boek weer opgehaald. De bibliothecaresse vond het hilarisch, gelukkig kon ze het boek voor me terugvinden in het magazijn. En nu ben ik over de helft van deel 3. Ik kan niet stoppen met lezen, alle zinnen raken me tot in het diepste van mijn ziel. Wat Chantal doet is zoveel waard, ze brengt heel veel licht en liefde in het leven van heel veel mensen. Ik kan dat niet goed omschrijven in woorden, zij gelukkig wel. Heel inspirerend en het maakt me ook een completer mens. De kracht van kwetsbaarheid, zo mooi. "

 

" Ik heb jouw 3 delen het afgelopen jaar gelezen toen ik zelf in een impasse zat. Je boeken lopen grotendeels parallel met mijn leven. Ik wil nu zelf gaan schrijven en ik zit in een turbulente fase. Voelt goed. Dank je voor je openhartigheid en ik heb veel aan je boeken gehad! "

 

 " Ik vind je boeken prachtig: troostend, herkenbaar, soms ook confronterend. Er zijn paralellen in onze levens. Ik ben nog zoekende, heb sterk de behoefte mensen te helpen, genezen, weet nog niet in welke vorm. Alle liefde en zegening in jouw leven en voor jouw gezin! "

- Carola

 

" Wat ben ik blij dat mijn oog in de bibliotheek op jouw boeken (deel 1 en 2) viel. En het is altijd grappig te merken dat boeken op het juiste moment in mijn leven komen. Ik heb zojuist deel 3 uitgelezen en wil je laten weten, voor het geval dat je er nog aan twijfelt, dat het mooi is dat je jouw verhaal zo hebt opgeschreven. Jouw processen zijn zo herkenbaar voor mij, bizar gewoon. Er zijn heel veel overeenkomsten te vinden in onze levens! Hoewel ik mij inmiddels een stuk vrijer voel in mijn zijn, heb ik nog steeds het gevoel dat er ergens nog een stuk is wat ik nog niet ben aangegaan, waarschijnlijk is het daar de tijd nog niet voor. Ondertussen hou ik het vertrouwen dat het juiste op mijn pad komt als het daar de tijd voor is. "

- Petra

 
" Na een tip van een vriendin heb ik in de afgelopen dagen alle drie je boeken gelezen. Dank voor de prachtige manier waarop je het pad dat je de afgelopen jaren hebt gevolgd hebt opgeschreven. Je hebt me op een mooie oprechte wijze geraakt en aangezet om mijn eigen pad te beschouwen. Het inzicht dat mijn binnenwereld weerspiegelt wordt in mijn buitenwereld is diep binnengekomen. Ik zie uit naar een volgend boek van je! "

- Angela

 

"Deel 2 stond nog steeds onaangeraakt in mijn boekenkast, te wachten op het juiste moment. Dat moment brak aan en mijn hart brak..opnieuw. Mooie moedige vrouw, intens dankbaar ben ik voor elk woord dat je met ons hebt willen delen. In een tijd vol eenzaamheid, onbegrip, traumaverwerking en diepe rouw is jouw verhaal als balsem voor mijn ziel, jouw brieven van jouw ziel.. Blijf jouw hart volgen Chantal, dan volgen de woorden als vanzelf.Dank uit het diepst van mijn hart."

- Danielle van de Zande

 

" Fantastische boeken. Groot fan! "

- Rianne Zegers

 

" Jouw boeken zijn voor mij een geschenk uit de hemel. Er is zoveel herkenning in wat jij schrijft. Toen ik eenmaal begonnen was met het lezen van jouw boeken kon ik ze gewoon niet neerleggen. Ook mijn leven is begonnen met een gecompliceerde bevalling van 48 uur die eindigde met een tangverlossing. Ook ken ik de dodelijke vermoeidheid na een dag voor de klas staan en altijd ziek zijn in de vakanties. Mezelf niet laten zien en niet ten volle durven leven, ook dat heeft lang gespeeld en nog ben ik er niet uit. Op mijn 38e ben ik voor het eerst naar een natuurgeneeskundig therapeut gegaan, heb het onderwijs vaarwel gezegd, heb allerlei therapieën gevolgd. Opstellen van het verlangen heb ik gedaan en het was een doorbraak. En nu werk ik zelf met opstellingen. Nog steeds zit ik in een proces en steeds meer vind ik mezelf terug. Ik ben van ver gekomen en het geloof is er dat ook ik uiteindelijk zal bruisen van energie en genietend mij mee kan laten voeren op de stroom van het leven. Jouw boeken zijn daarbij een geweldige steun in de rug. Dankbaar ben ik voor je openheid en je kwetsbaarheid. Door jouw boeken ben je erg dichtbij gekomen. Het geeft inspiratie en levensmoed. "

- Herman Veltmaat.

 

" Kwam "toevallig" deel 1 tegen, wat een prachtig boek. Zoveel herkenning, ik word helemaal enthousiast om meer te gaan doen met mijn energie.... Maar geduld is een schone zaak, dat moet ik ook nog leren. Ik ben heel blij dat ik je boek gevonden heb, dankjewel!! Ik ga snel op zoek naar deel 2 en 3. Hoop dat het je goed gaat. "

- Francis Verdouw

 

" Ik had het derde deel eigenlijk voor de vakantie bewaard maar ben er toch al eerder aan begonnen. Diep, diep respect voor de weg die je bent gegaand en de kracht die je hebt kunnen opbrengen om je proces zo duidelijk en mooi op papier te zetten. Het heeft een diepe indruk op me gemaakt.  Er is iets in mij aangeraakt wat wil gaan ontwaken. "

 

" Helend vanuit herwonnen levenskracht om herademend op alle levensdomeinen verder te mogen. "

- Hans Oud

 

" Ik heb je derde boek in één ruk ademloos uitgelezen. Wederom raakt jouw verhaal mij diep. Mijn hart loopt over van liefde en bewondering voor jou. Als ik je zo zie als klein meisje op de kaft, wil ik je tegen mijn borst drukken omarmen en met al mijn kracht bescherming en veiligheid bieden. Gelukkig heb je jezelf al kunnen helen. En nu heel je met je boeken weer anderen. Tijdens het lezen, wordt er bij mij van alles aangeraakt en krijg ik veel inzichten. Herkenning is (gelukkig) niet het goede woord. Het is meer dat het lezen van jou proces, mijn eigen proces duidelijk maakt, ook al lopen we niet hetzelfde pad. Dank je wel dat je met jouw mooie boeken en mooie zelf mijn leven verrijkt hebt. "

- Karin Huntjens

 
" Weet je wat het is met ons mensen die op jonge leeftijd neergesabeld zijn; ze kunnen zich niet uitdrukken, hebben daar niet de juiste woorden voor. Want als je dat wel deed kon er wel "iets ergs gebeuren". Dus is zwijgen een onderdeel van jezelf geworden. Jij hebt de kracht van die woorden die "wij"niet kunnen vinden. Die aha momenten... zo voel ik dat ook. Die woorden die de kracht geven om in het genezingsproces in te gaan. JIJ bent voorgegaan! Het pad dat daardoor is ontstaan maakt het makkelijker voor diegene die niet zo goed hun eigen pad kunnen maken. Vele hebben dit nodig! Langs dat pad staan mooie en minder mooie mensen, jouw boeken geven kracht om toch door te gaan ondanks de tegenslagen. Zojuist het eerste hoofdstuk van deel drie gelezen.....voelt als een film die even een pauze heeft gehad. Deel drie staat al weken lang in bestelling....nog eventjes geduld. "

-  Patricia

 

 

" Zo belangrijk ... dank u. "

- Bruce Wim Sargent, healer

 

" In afwachting van je 3e boek, heb ik deel 2 nogmaals gelezen. En weer totaal geraakt en onder de indruk. Dankje, dat jij schrijfSTER bent. "

- Annamarie Assink-Teunissen

 

" Uitmuntend in echtheid...! "
- Hans Oud.

 
" Jouw boeken waren voor mij thuis komen. Ik heb ze beiden in een keer uitgelezen. 
Waar jij in het begin vooral vanuit je verstand leefde, leefde ik vooral vanuit mijn gevoel. Maar toch ben ik niet geaard door ook een trauma. Ik heb het dan ook menige keren niet droog gehouden tijdens het lezen. Jouw spirituele zoektocht is voor mij weer een duwtje in de rug geweest om door te zetten. Het gaat niet vanzelf. Stukje bij beetje. Ondanks de pijn die dan vrijkomt. Ik besef nu des te meer dat ik door regressie therapie de sleutel ga vinden waar ik al zo vaak over gedroomd heb. Door reguliere therapie kom ik er gewoon net niet bij. Te diep verscholen in het duister.
Gelukkig zijn je boeken om herlezen te worden. Keer op keer. "

- Miranda Gaasterland Smit

 

" Ik kijk zo uit naar dit boek. Brieven van mijn ziel Deel 1 en Deel 2 waren boeken die me diep hebben geraakt. Het zijn boeken die je leven kunnen veranderen. Elke keer dat ik ze lees, ontdek ik weer een laagje. "

- Sam van Renterghem

 

" Geweldige boeken. Zeer inspirerend. Ik kijk uit naar deel 3. Geen boek dat ik sneller uit wilde lezen het afgelopen jaar dan deze 2! "

- Annemieke Roorda

 

" Je boek zocht mij uit..op het moment dat ik in een donkere periode zat met zorgen voor en om mijn ouders..je boek gaf me net die duw die ik nodig had om de zon te zien..het laten schijnen daar heb ik hulp voor gezocht gevonden en gekregen. "

- Erna Leestgraag

 
"  Wat ben ik je dankbaar voor zoveel wijsheid, inspiratie, echt-,en eerlijkheid ! Je parels van een boeken zijn als een soort Matroesjka poppetje… Telkens weer ontdek je verschillende en nieuwe lagen: het leest als een goede roman, op gevoelsniveau beschrijf je je ervaringen en ontdekkingen die zo herkenbaar zijn voor mij maar ook voor iedereen die ik er over spreek. En daarnaast voelde ik dat ik, in de periode dat ik je boeken las, op spiritueel niveau werd gedragen en begeleidt. Prachtig.Tot nu toe de mooiste twee boeken die mijn ziel hebben geraakt !
Ik kan niet wachten op sowieso deel III, en hopelijk volgen er nog veel meer delen. "

- Emilie Breens

 

"  Deel 1.... Als tip in huis genomen. Beginnen met lezen, prachtig! Ik moet door... doorlezen... en dan "stop"! Wat een herkenning! Even pauze... 2 dagen niet lezen. Bijkomen, rustig de gedachten over wat ik lees laten komen. Het klopt! En daarna het boek in 1 adem uitgelezen. Prachtig, inspirerend... Zou het zo zijn? Dat het anders kan? Boek 2, is vandaag bezorgt! Dank je wel. "

- Gerbrig Leegstra

 

" Op miraculeuze wijze heeft Deel 1 haar weg naar mij gevonden. Na het lezen van de eerste woorden begreep ik meteen waarom. Intense dankbaarheid is wat ik vooral ervaar, nog steeds.Deel 3 ligt inmiddels bijna op de persen en mijn hart klopt vol verwachting. Ik kijk ernaar uit en ervaar onrust omdat ik weet dat jij me opnieuw mee zal nemen, mee op jouw helende reis waarvan ik weet dat het ook de mijne wordt. "

- Daniella van de Zande

 

" Jouw boeken zijn een bron van inspiratie voor mij geweest. Vorig jaar heb ik zelf een cursus regressie gevolgd. Door de regressie zelf te beleven heb ik heel wat oud zeer kunnen oplossen. Ik ben namelijk geadopteerd en heb letterlijk kunnen zien wanneer mijn biologische moeder mij als baby van 1 maand achter liet. Dit was een heel moeilijk moment voor mij maar hierdoor heb ik uiteindelijk de juiste beslissingen genomen die een enorme invloed hebben gehad op mijn huidig leven. Ook de andere regressiemomenten waar voor mij leermomenten, healings van mijn ziel! Jouw boeken zijn een leidraad voor mij. CVS is niet zomaar een ziekte, het ligt veel dieper en dat is wat ik ook geleerd heb uit jou boeken, een zoektocht naar je ware zelf. Dat heb jij echt duidelijk gemaakt. Ik herinner me nog een quote van jou uit change think "cvs speelt geen rol meer in mijn leven". Hier probeer ik ook naar toe te streven en de zaken in een ander daglicht te bekijken. Bedankt om je ervaringen zo openhartig te delen! Ik zie echt uit naar boek drie. "

- Marie Anne Thijs