0

21 maart 2019

Niet alle velden verwelkomen genezing. Net als elk levend organisme willen velden overleven. As zij een helende vibratie als een bedreiging ervaren, zullen ze de genezer die deze frequentie binnenbrengt, saboteren voordat de heling is begonnen. Lashback echter, ook een golf van negatieve energie die een genezer raakt, is een direct resultaat van het werk dat we doen. Ik kwam er voor het eerst over te weten in een boek genaamd Father Earth van Olof Smit, een Nederlandse sjamaan die in Suriname werd opgeleid. In het boek beschrijft hij een sessie voor een jonge vrouw die ernstig ziek was en waarschijnlijk het slachtoffer was geworden van zwarte magie; geen enkele dokter had haar kunnen helpen en haar ouders waren ten einde raad. Ze stuurden haar naar Olof Smit, een Nederlandse sjamaan, die was opgeleid om vloeken te keren.. Een vloek is een krachtveld dat een ​​persoon saboteert, in dit geval maakte het haar ziek. Olof Smit slaagde erin haar in één sessie te genezen. Maar toen de jonge vrouw zijn appartement had verlaten, zeiden zijn gidsen: 'je moet nu opletten, stap op het balkon.' Hij zag de lucht zo zwart worden als inkt, een fikse onweersbui bewoog in de richting van zijn huis. Zijn gidsen spoorden hem aan: 'dit komt op je pad, je moet nu iets doen. Vang het en geef het terug aan de afzender. "Dit is een extreem voorbeeld, niet alle lashbacks nemen zo'n zware vorm aan. Maar het illustreert wel dat als we licht in de duisternis sturen, de duisternis donkere energie naar het licht zal zenden. Als healer moet je je ervan bewust zijn, het vangen en transformeren. Anders kan het je welzijn ernstig beïnvloeden.

In het begin dat ik multidimensionaal werk deed, had ik nog nooit van lashbacks gehoord. Maar ik merkte wel dat mijn klanten soms opgelucht de praktijk verlieten, terwijl ik daarna vastzat. Van het ene moment op het andere schakelde mijn leven dan naar een lagere vibratie en viel alle stroming weg; dan miste ik een bus met 5 minuten, zaten mijn handen tijdens het schilderen vol verf, mengde ik de verkeerde kleuren, brandde mijn eten aan en ervaarde ik allerlei andere kleine strubbelingen. Natuurlijk mediteerde ik, gaf ik mezelf healingen en dan hervond ik wel weer mijn evenwicht. Maar ik realiseerde me niet dat deze plotselinge hick-ups een direct gevolg waren van mijn werk. Tot ik op een dag merkte ik dat deze hick-ups en de waarschuwingen van mijn gidsen altijd in de dagen na een multidimensionale sessie kwamen. 

Een manier waarop mijn gidsen me waarschuwen is via dieren. Ze kunnen een zwarte kat (gevaar) op mijn pad sturen of een gouden kat (steun), of zelfs een kat met zwarte en gouden vlekken met een witte buik (alles is in balans). Als er een vogel tegen mijn raam vliegt, dan weet ik dat er iets in het veld mijn aandacht vraagt. Eenmaal vloog er een specht mijn atelier in, hij landde op mijn ezel, kantelde zijn hoofd, keek me recht aan en na een paar minuten vloog hij weer door het openstaande raam naar buiten. Ik heb de betekenis van de specht in mijn Medicijnkaarten opgezocht en las dat zijn bezoek me wees op de kracht van manifestatie. Ik had me zorgen gemaakt over dierbare vrienden die in een moeilijke situatie verkeerden, en de specht herinnerde me eraan dat we de situatie konden veranderen, wat we deden, maar dat is een ander verhaal. Dus, kruipen er spinnen in je kamer, vliegen er vlinders langs of vind je slangen op je weg, ze hebben je iets te zeggen. Je hoeft alleen maar te leren hoe je hun boodschap moet interpreteren. Wat mijn gidsen ook regelmatig doen is mijn laptop, mijn verwarming of mijn auto uitschakelen. Op een keer, toen ik toen ik net een healing had gegeven aan een vrouw met portals in haar chakra's, iets wat ik nog nooit eerder gedaan had, zetten mijn gidsen alle vier de ramen van mijn auto naar beneden en openden het dak terwijl het goot van de regen! Op zulke momenten weet ik dat er iets ernstig mis is en dat ik iets moet doen voor mijn eigen welzijn en dat van mijn familie. Een andere indicator voor sabotage of lashback in onze velden is het verkeer. Toen ik een keer naar een Rond de Tafel bijeenkomst ging, blokkeerde een lange vrachtwagen de kruising in mijn dorp. En de rest van de weg flitsten er van die snelle auto's langs, sneden me af of reden me bijna van de weg af. Aangekomen op op de plek van bestemming vertelde de gastvrouw dat ze de weerstand van het veld ook had gevoeld. Eenmaal aan tafel bleek dat de meerderheid van onze gasten in hun kindertijd waren misbruikt; de betrokken velden wilden niet aangeraakt worden.

Kortom, multi-dimensionaal werk vraagt ​​ons alert te zijn. Als je niet klaar bent om tom e gaan met sabotage en flashbacks, als een deel van jou nog bang is voor de duisternis, omdat een deel van je bewustzijn bijvoorbeeld nog vastzit in een ervaring uit een vorig leven, doe dit werk dan niet. Werk eerst je eigen bagage uit voordat je multidimensionale werk gaat doen. Onze angsten, de thema's waarin we worden getriggerd, maken ons kwetsbaar. Evenzo, als we ons veilig voelen in onze gronding en onze verbinding met het eenheidsbewustzijn en als we ons kunnen vasthouden aan een innerlijk weten van veiligheid, dan zullen we ook veilig zijn, welk veld we ook tegenkomen. Het kan best een uitdaging zijn om dat gevoel van veiligheid vast te houden als je in een energetische slangenkuil staat. Op zo'n moment kan dit werk een uitdaging zijn.