0
Brieven van mijn ziel 3
Over de bodem van de put
en de ontmoeting met mijn tweelingziel,
die me eindelijk thuisbrengt


Na de begrafenis van mijn moeder vertoon ik verschijnselen van Post Traumatische Stress en begint de strijd om te genezen pas echt. Mijn echtgenoot, ineens alleen in de zorg van de drie kinderen, het bedrijf en het landgoed, steunt me door dik en dun. In een intensief proces van ademtherapie, EMDR en lichaamswerk verwerk ik mijn traumatische jeugdherinneringen en kom ik er bovenop. Dan ontmoet ik mijn tweelingziel, het is liefde op het eerste gezicht. Maar ik ben niet bereid om mijn gezin op te geven en besef al snel dat deze ontmoeting een ander doel dient. Ik sta oog in oog met de energie, die ik mijn hele leven heb gemist. Om de essentie die ik al heel jong blijk te hebben afgesneden, terug te vinden, begin ik te schrijven, iets wat mijn gidsen me al jaren adviseren. In dat proces vind ik eindelijk mijn vitaliteit en vervulling.