0
Brieven van mijn ziel 2
Over vastzitten in een oude vorm
en zoeken, maar niet vinden,
tot de dam breekt


Na ons afstuderen verhuizen Wim en ik naar buitenplaats De Viersprong in Woudenberg, waar we ons bedrijf vestigen en een gezin stichten. Maar al na een paar jaar komen we erachter dat de zorg voor kleine kinderen, een eigen bedrijf en een landgoed één project teveel is en we besluiten het landgoed weer te verkopen. Maar dan raken de vliegtuigen de Twin Towers en stort de vastgoedmarkt in. Het wachten op een geschikte koper begint. In de tussentijd balanceer ik op het randje van mijn kunnen en zoek wanhopig naar genezing van mijn chronische vermoeidheid middels reincarnatietherapie en natuurgeneeskunde. Maar de grote doorbraak waar ik zo naar verlang blijft uit. Tot mijn psyche in de weken voor het overlijden van mijn moeder de eerste traumatische jeugdherinneringen prijsgeeft...