0
Brieven van mijn ziel 1
Over wakker worden
en op reis gaan in een wondere wereld,
die mijn leven op zijn kop zet


In Boek I begint de reis wanneer een consultant mij erop wijst dat ik niet lijk te weten wie ik ben. Geraakt ga ik met hulp van een aurareader op zoek naar de betekenis van die opmerking. Een visioen leidt me naar Findhorn, een spirituele leefgemeenschap in Schotland. Daar leer ik dat ik veel groter ben dan ik dacht, mijn ziekte blijkt een roep van mijn ziel om een koerswijziging. Vastbesloten om gezond te worden zet ik mijn leven op zijn kop: ik beëindig mijn huwelijk, zeg mijn baan op en verkoop mijn huis. Samen met mijn nieuwe liefde ga ik in de Verenigde Staten healing studeren en begin ik Soulstation, een bureau voor persoonlijke ontwikkeling. Een nieuwe wereld gaat open en ik verken met stijgende verwondering de energetische dimensies achter het aardse bestaan. Deze ervaringen veranderen mijn bewustzijn over mijzelf, het leven en de kosmos. Gaandeweg kom ik tot het besef dat de sleutel tot genezing in mijzelf ligt. Maar oude patronen blijken hardnekkig en de genezing waar ik zo naar verlang blijkt minder makkelijk bereikbaar dan ik had gedacht.