0

15 maart 2022

Deze workshop is vol, je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst.

Op dinsdag 15 maart 2022 geef ik een multi-dimensionale opstellingendag voor ervaren lichtwerkers waarbij we middels een combinatie van systemisch werk en healing technieken in de energetische dimensies zoeken naar heling voor de vraagsteller. Net als bij een klassieke familie-opstelling werken we vanuit de vraag die de vraagsteller inbrengt, maar in de constellatie werken we hoofdzakelijk in de velden van de ziel, zoals vorige levens, parallel levens, buitenaardse werkelijkheden, sferen, collectieve velden en het AL 

Doelgroep: energiewerkers en hsp-ers met ervaring op het gebied van persoonlijke en energetische ontwikkeling.

Aantal deelnemers: maximaal 4

Locatie: Beukenrodelaan 2E te Doorn

Lunch: zelf meenemen, voor koffie en thee wordt gezorgd

Tijd: 9.30 ontvangst, 10.00 start tot maximaal 17.30

Kosten: 

Particulieren: 230 euro inc BTW voor particulieren.

Zzp-ers: 230 euro ex BTW voor zzp-ers. 

Bij iedere sessie is ruimte voor 1 deelnemer met een kleine beurs. Als je daar gebruik van wilt maken, neem dan contact op via de mail om te informeren naar beschikbaarheid.

Bijzonderheden: De werking van een multi-dimensionale opstelling begint vanaf het moment van aanmelding, wanneer je je verbindt met je intentie voor heling. Het is raadzaam om in de dagen voor de opstelling schoon te eten en geen alcohol te gebruiken. 

Toelatingscriteria: Je werkt al meerdere jaren aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, je kent je belangrijkste thema’s en hebt die uitgewerkt in therapie, healingen en/of familie-opstellingen. Je hebt eerder cursussen gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, healing, systemisch werk of yoga. Je mediteert met enige regelmaat en/of doet aan lichaamswerk zoals yoga. Je kent het belang van altered states of awareness en weet hoe je die kunt bereiken. Je bent in staat om jezelf te gronden en je emoties te reguleren.

Contra-indicatie: Je kunt niet deelnemen wanneer je psychiatrische medicatie gebruikt en/of in behandeling bent bij een ggz instelling, je verslaafd bent aan alcohol of drugs, je een psychiatrische diagnose als schizofrenie, borderline of meervoudige persoonlijkheidsstoornis hebt of lijdt aan acute PTSS en niet in staat bent om jezelf te reguleren.

Aanmelden voor diegenen die nog niet eerder bij mij een workshop deden: Vul het aanmeldingsformulier in en mail dat naar Uitgeverij(AT)biermanvandenbrink.nl met de keuze voor een datum, een schets van je persoonlijke en spirituele ontwikkeling en indien van toepassing een link naar je website of linked In pagina. Selectie van deelnemers geschiedt op basis geschiktheid en eventueel een telefonisch interview. 

Aanmelden voor diegenen die al eerder deelnamen, stuur me een mail.